Most liked posts

1. VIDEÓBEJEGYZÉS. ISMERD FEL, HOGY SZÜKSÉGED VAN A VÁLTOZÁSRA.

By Árpi 4 év agoNo Comments
Home  /  Pszichológia  /  1. VIDEÓBEJEGYZÉS. ISMERD FEL, HOGY SZÜKSÉGED VAN A VÁLTOZÁSRA.

A videókkal próbálok még több embernek segíteni egyszerre. Ebben a szegmensben (fogyás, életmódváltás, prevenció) rengetegszer merülnek fel ugyanazok a kérdések és folyamatosan kapom az emaileket hasonló kérdéskörrel.  Természetesen mindnyájunk működése teljesen egyedi és nem is készülök pontos útmutatásra a videók által. Anélkül hogy nem térképezzük fel egy ügyfél sajátosságait (laborvizsgálatok, étkezési napló, szokások, személyes konzultáció, stb.) nem lehet pontos ajánlásokat adni. Magamon is tapasztaltam, hogy rengeteget tudtam változni  simán az általános ajánlások segítségével. Persze ez attól függ kinek mennyire tér el az életvitele az optimálistól és egészségestől.  A tiéd vajon mennyire tér el attól amire genetikailag  tervezve vagy ?
Ha megnézted a videót, várom a kommenteket és kérdéseket akár e-mailben vagy ide a cikk alá. A hosszabb magyarázatot igénylő kérdéseket megpróbálom audiovizuálisan  is megválaszolni a jövőben.

Categories:
  PszichológiaTáplalkozás
this post was shared 0 times
 000
About

 Árpi

  (59 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..