Most liked posts

Az Online Őrszem egy online étkezési napló ellenőrző szolgáltatás. Segítségével az ügyfelek lényegesebben rövid idő alatt válnak rendkívül eredményessé és érik el a céljaikat. Nagyon ajánlott azon egyéneknek akik letöltötték az ingyenes Tanulj meg enni programot és szeretnék hogy a kezüket fogjam, segítsek nekik a továbbiakban is. Hétről hétre kielemzem az étkezésed és a fejlődésed függvényében igazítom a rendszert és a mennyiségeket is. A fő szempont, hogy kényelmes és tartható legyen számodra úgy, hogy mindezek mellett fejlődj is.

  • Aki étkezési naplót vezet 90%-kal jobban tudja rendszerezni az étkezését és nem fog nassolni
  • A naplódat visszanézve nyomon követhető a változás
  • Esetleges negatív tünetek reakciók, intoleranciák fellépésekor könnyebben meghatározható az okozó élelmiszer.
  • Segítségével pontos mennyiségeket tudunk meghatározni és nem esel bele az olyasféle illúziókba mint pl. a “Ma biztosan nem ettem túl sokat”.
  • Végre használhatod az okos telefonod valami hasznos dologra is mikor éppen feljegyzed mikor mit ettél:)

Leírás:
A kalóriabázis.hu-ban töltött naplódat hetente kiértékelem és egy videóüzenetben elmondom, hogyan csináld a következő hetet. A szolgáltatás továbbá tartalmazza az összegyűjtött felmerülő kérdések megválaszolását heti 1x emailben.

A prémium csomagot választva lehetőséged nyílik egy még magasabb szintű segítségre. Előre egyeztetett időpontban beszélgethetünk skype, viber, google hangouts, facebook hanghívás eszközök segítségével.

online-orszem-arlista

Az online őrszem feltételei:

  • A havi díj előre kifizetése (utalás, csek , kp, paypal)
  • GMAIL email postafiók
  • Kérdőív kitöltése
  • Regisztráció a www.kaloriabazis.hu oldalon és 7 nap étkezésének benaplózása.
Megrendelem a szolgáltatást

Nem kell mást tenned csak jelezd nekem emailen, hogy szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást és küld el a kitöltött kérdőívet az aszalai@gmail.com címre. Az utaláshoz szükséges adatokat a kérdőívben találod.  A számlát a kérdőívbe töltött adatok alapján fogom kiállítani neked és emailban elküldöm a pénz beérkezése után. Ha Paypal segítségével fizetsz akkor a kapcsolatfelvétel után küldök díjbekérő emailt.

TIPP

Ha előre elkészíted az étkezési naplódat min 7 napra (ételek/gramm mennyiségek) akkor a kapcsolatfelvételkor azonnal fel tudom állítani a táplálkozási tervet számodra. Így maximálisan kihasználhatod a szolgáltatás első hónapját és nem vesztegetsz el fizetett napokat. 

A pénz és a kitöltött kérdőív beérkezése után a kalóriabázisban kapcsolt felhasználóként tudom felügyelni és korrigálni az étkezési naplódat.